Oplossingen Wettelijke naleving en belastingen

Wettelijke naleving en belastingen

Arco garandeert volledige wettelijke conformiteit voor alle documentbeheer, archivering, communicatie en facturatie. Onze producten en oplossingen zijn doelbewust ontworpen om te voldoen aan de ISO-normen, eIDAS-richtlijnen en GDPR-vereisten. Zo kan je in vol vertrouwen opereren. Bovendien blijft het Arco-team voortdurend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen zodat onze oplossingen perfect in lijn zijn met de geldende wetgeving. Dankzij een inpirerende samenwerking met Deloitte kunnen we onze klanten nu ook een uitgebreide e-taks suite aanbieden, waarmee bedrijven volledig internationaal voldoen aan facturerings- en indirecte belastingvereisten.

E-taks suite

Arco en Deloitte sloegen de handen ineen en ontwikkelden een geavanceerde totaaloplossing voor de automatische verwerking en controle van alle facturatie en indirecte belastingprocessen. Zo bespaar je aanzienlijke administratieve kosten en tijd, terwijl je kan vertrouwen op gegarandeerde internationale compliance, nauwkeurige rapportage van financiƫle activiteiten en een vlotte overstap naar e-facturatie. De E-taks suite is de ideale keuze voor bedrijven met internationale ambities, die hun cashflow willen optimaliseren en willen bouwen aan een sterke financiƫle reputatie.

Digitale handtekening

Met digitale handtekeningen kan je contracten en overeenkomsten eenvoudig in real-time en vanop afstand laten ondertekenen. Met Arco’s digitale handtekeningservice kan je het hele proces automatiseren en aanpassen aan je specifieke eisen. Dat bespaart je aanzienlijk veel tijd en logistieke rompslomp, terwijl je gerust kan zijn dat alles voldoet aan de Europese wetgeving en privacyregels.

Legaal archief

Fysieke archieven behoren tot het verleden. Ze nemen veel ruimte in beslag, het vraagt veel tijd om documenten terug te vinden en papieren documentatie degenereert na verloop van tijd. In digitale archieven vind je met Ć©Ć©n klik direct wat je nodig hebt. Alle documenten zijn veilig, toegankelijk en voldoen aan wettelijke vereisten. Met een brede waaier aan functies kan je onder andere zelf de bewaartermijnen instellen en automatische herinneringen activeren.

Ontdek je unieke digitaliseringstraject

Wil je graag nog een stap verder gaan? Je kan onze flexibele producten vergelijken met bouwstenen die je naar wens kan combineren aanpassen om zo jouw gepersonaliseerde digitale visie waar te maken. Bekijk ons volledige aanbod en verken alle mogelijkheden!