Oplossingen Dataherkenning en -verwerking

Dataherkenning en -verwerking

Handmatige en tijdrovende gegevensinvoer is voorgoed verleden tijd. Deze oplossing scant en herkent moeiteloos alle soorten bestanden en zet de gegevens om in gestructureerde data die je vlot kan integreren in al je bedrijfsprocessen.

Waarom kiezen voor Dataherkenning en -verwerking?

Benieuwd naar de impact op jouw bedrijf?

✔Boost je efficiëntie door manuele taken te automatiseren.

✔ Integreer data in automatische workflows.

✔Verlaag administratieve kosten tot 75%.

✔Eenvoudige procedure en gebruiksvriendelijk dashboard.

✔Voor alle types bestanden zoals facturen, afbeeldingen, bestellingen…

✔Betrouwbare gegevens en minder menselijke fouten.

Werk slimmer en sneller

Onze software scant, herkent en sorteert alle gegevens om ze vervolgens naar de juiste dienst, applicatie of workflow te sturen. Je elimineert handmatige verwerking omdat alles volledig automatisch in de cloudomgeving verloopt. Dat bespaart enorm veel tijd, zorgt voor kortere doorlooptijden en je kan vertrouwen op accurate data.

Jouw voordelen

De kracht van artificiële intelligentie

De intelligente OCR-technologie herkent alle relevante gegevens en legt ze digitaal vast, ongeacht het bestandsformaat (XML, PDF, Word, webformulieren…) en verzendkanaal (e-mail, klassieke post…). Dankzij de kracht van AI en machine based learning blijft de software zichzelf steeds verbeteren.

Kwaliteitsbewaking en validatie

De software heeft een herkenningsresultaat tot 85% en na menselijke validatie maar liefst 99,7%. Zelfs bij complexe documenten, afbeeldingen of video’s. Je kan ervoor kiezen om Arco’s ervaren operatoren in te schakelen of het over te laten aan je eigen team.

Snelle en makkelijke activatie

Arco garandeert een snelle activatie en naadloze integratie met quasi alle bestaande ERP-, CRM- of boekhoudsystemen. We zorgen ook voor een toegankelijke training voor het hele team zodat iedereen veilig en efficiënt aan de slag kan.

Automatiseer je inbox

Wie wordt er dagelijks niet overspoeld door een groot aantal e-mails? Met Arco’s Dataherkenning en -verwerking kan je ook e-mails en bijlagen automatisch laten scannen, verwerken en doorsturen naar de juiste applicatie of dienst.

Wat dacht je van razendsnelle factuurverwerking?

Als je dagelijks een grote stroom aan facturen ontvangt of verzendt, neemt het handmatig verwerken van alle facturatie enorm veel tijd in beslag en kunnen er makkelijk menselijke fouten insluipen. Arco zorgt voor geavanceerde en automatische totaaloplossingen waarmee je het volledige facturatieproces van start tot finish vereenvoudigt.