Zorgsector en ziekenhuizen

Zorgsector en ziekenhuizen

Zowel de kwaliteit van patiƫntenzorg als het welzijn van zorgverleners komt onder druk te staan door de hoge administratieve last. Arco streeft ernaar die druk te verlichten door alle dossierbeheer, communicatie en facturatie te vereenvoudigen en wettelijke naleving te garanderen.

Totaaloplossingen op maat van zorgverleners

In de zorgsector is er een dringende behoefte aan meer patiƫntgerichte zorg, lagere werkdruk en een efficiƫnte aanpak, zonder in te boeten aan kwaliteit. Met Arco kies je voor digitale oplossingen die specifiek zijn ontworpen om het werk van zorgverleners te vereenvoudigen. Digitalisering is een doeltreffende tool om kosten te verlagen en mensen terug centraal te plaatsen.

Hoe kunnen we je helpen?

Nummer 1 in e-facturatie

Steeds meer zorgverleners stappen over op e-facturatie en sluiten duurzame partnerships met Arco. Als pionier in e-facturatie garanderen we een zorgeloze overstap, snelle activatie en een toegankelijke training. Bovendien is Arco een gecertificeerd Peppol-Access-Point waardoor je toegang krijgt tot een breed netwerk voor e-facturatie.

Ga voor een papierloze administratie

Zelfs in dit digitale tijdperk speelt papieren facturatie nog een belangrijke rol, wat de kans op menselijke fouten of verlies vergroot. Als jouw vaste leveranciers digitale en e-facturatie nog niet hebben omarmd, staat Arco klaar om te assisteren bij het opstellen van een strategie en actieplan, zodat ook zij naadloos kunnen overstappen naar een digitale aanpak.

Op maat van patiƫnten

Automatiseer al je uitgaande facturatie en laat patiƫnten zelf kiezen hoe ze hun facturen willen ontvangen (e-mail, webportaal of website). Door tijdrovende taken zoals factuurverwerking te automatiseren, verminder je stress en werkdruk bij je team en kan je rekenen op een nauwkeurige en wettelijke conforme facturatie.

Automatiseer inkomende facturatie

Alle inkomende facturen (apotheek, handelsgoederen en algemene kosten) worden automatisch gescand, doorgestuurd naar de juiste goedkeuringsflow en geĆÆntegreerd in de relevante ERP-, boekhoud- of apotheeksoftware voor verwerking. Dankzij geavanceerde automatisering vraagt het hele facturatieproces slechts minimale handmatige tussenkomst en verlaag je het risico op menselijke fouten.

Digitale goedkeuringflows

Arco Doma genereert goedkeuringsflows die specifiek ontworpen zijn voor ziekenhuizen. Hierdoor kunnen verschillende belanghebbenden, zoals artsen, managers, apothekers of administratieve medewerkers diverse documenten goedkeuren. Deze aanpak verkort de doorlooptijden aanzienlijk, verbetert de traceerbaarheid verbetert en bevordert een efficiƫnte samenwerking.

Eenvoudig beheer van medische dossiers

Het centraliseren en digitaliseren van medische dossiers, zowel voor actieve als afgesloten opnames, vereenvoudigt het beheer aanzienlijk. Bovendien zijn alle gegevens altijd voor iedereen toegankelijk wat ook de samenwerking ten goede komt.

Geavanceerde gegevensbescherming

Zowel ziekenhuizen als woon- en zorgcentra dragen de verantwoordelijkheid om de veiligheid en privacy van patiƫntgegevens te waarborgen. Ze moeten voldoen aan strikte regelgeving, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Arco verzekert dat alle gegevensverwerking en -opslag gebeurt met maximale beveiliging en volledige naleving van de geldende wetgeving.

Optimaliseer de zorgcontinuĆÆteit

Een soepele samenwerking tussen verschillende instellingen en zorgverleners is van essentieel belang voor kwalitatieve zorg. Het delen van informatie tussen verschillende disciplines, organisaties en verantwoordelijken kan bijzonder complex zijn. Door alle gegevens te digitaliseren en centraliseren, zijn ze altijd beschikbaar waardoor de uitwisselijk van patiĆ«ntgegevens in real-time mogelijk is.Ā 

Integraties met ZORGI, Corilus en E-health

Dankzij duurzame partnerships met toonaangevende softwarebedrijven kan Arco een naadloze integratie met al je bestaande systemen garanderen. Zo kan je profiteren van onze oplossingen, terwijl je gebruik kan blijven maken van al je vertrouwde softwarepakketten. Arco ontzorgt met een vlotte implementatie, snelle activatie en toegankelijke training voor alle medewerkers.

Digitale oplossingen die het leven eenvoudiger maken.

Met meer dan 30 jaar ervaring begrijpt Arco de unieke uitdagingen van de zorgsector. Onze oplossingen worden volledig op maat ontwikkeld om aan de behoeften van zorgeverleners te voldoen. Dankzij onze diepgaande kennis en ervaring kunnen we relevante oplossingen aanbieden die elke werkdag vlotter doen verlopen.