Digitale oplossingen voor de financiële- en verzekeringssector

Digitale oplossingen voor de financiële- en verzekeringssector

Optimaliseer al je administratie, documentbeheer en klantcommunicatie met Arco als je digitale partner. Zo verlaag je onmiddellijk de werkdruk, verhoog je de nauwkeurigheid en kan je erop vertrouwen dat je in overeenstemming werkt met zowel de Belgische als de Europese wetgeving.

Digitale totaaloplossingen op maat van de financiële sector

Financiële dienstverleners en verzekeraars staan voor verschillende uitdagingen, zoals complexe wetgevingen, toenemende fraudepreventie en de focus op een persoonlijke klantenservice. Als een gevestigde waarde in de sector, staat Arco bekend om haar betrouwbare en wettelijk conforme oplossingen die een naadloze ervaring voor zowel jou als je klanten garanderen.

Hoe kunnen we je helpen?

Eenvoudig classificeren van documenten

Dankzij OCR-technologie en artificiële intelligentie kan je grote hoeveelheden inkomende documenten automatisch ordenen op basis van inhoud, structuur of andere relevante criteria. Dit maakt het mogelijk om grote documentvolumes snel en nauwkeurig te organiseren, waarbij elk document bij de juiste verantwoordelijke terecht komt.

Automatische post- en e-mailverwerking

Arco vereenvoudigt de dagelijkse taken van dossierbeheerders door alle inkomende communicatie te stroomlijnen. E-mails en bijlagen worden automatisch gescand, geclassificeerd en gekoppeld aan de juiste dossiers. Bovendien kan je alle data rechtstreeks integreren in Brio Plus of andere softwarepakketten.

Accurate gegevensherkenning

OCR-technologie maakt het mogelijk om automatisch essentiële gegevens te extraheren uit elk soort bestand of document. Dat betekent dat je factuur- en klantgegevens, datum, tijd, klant- en dossiernummers razendsnel digitaal kan vastleggen, zonder dat je er uren tijd aan hoeft te spenderen.

Nauwkeurige wettelijke opvolging

Arco zorgt ervoor dat al je administratieve en financiële processen en gegevens steeds voldoen aan de geldende wetgeving. Ons team blijft voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen zodat jij je volledig kan concentreren op je eigen expertise.

Geavanceerde beveiliging

Betrouwbare gegevensbescherming is van cruciaal belang voor elke financiële- of verzekeringsdeskundige. Met Arco’s cloudgebaseerde oplossingen kan je vertrouwen op geavanceerde beveiligingsmaatregelen en gegevensopslag in gecertificeerde Belgische datacenters die voldoen aan de internationale OWASP-normen.

Integraties met Brio+ en Salesforce

Dankzij duurzame partnerships met toonaangevende softwarebedrijven kan Arco een naadloze integratie met al je bestaande systemen garanderen. Zo kan profiteren van onze oplossingen, terwijl je gebruik kan blijven maken van al je vertrouwde softwarepakketten. Arco ontzorgt met een vlotte implementatie, snelle activatie en toegankelijke training voor alle medewerkers.

Digitale oplossingen die het leven eenvoudiger maken.

Met meer dan 30 jaar ervaring begrijpt Arco de unieke uitdagingen van de financiële- en verzekeringssector. Onze oplossingen worden volledig op maat ontwikkeld om aan die specifieke behoeften te voldoen. Dankzij onze diepgaande kennis en ervaring kunnen we relevante oplossingen aanbieden die elke werkdag vlotter doen verlopen.