Digitale oplossingen voor telecom en nutsvoorzieningen

Digitale oplossingen voor telecom en nutsvoorzieningen

Verbeter je klantenservice door een consistente en snelle afhandeling van alle communicatie, terwijl je tegelijkertijd de operationele efficiƫntie verhoogt met geautomatiseerde workflows, documentbeheer en communicatie. Een kleine investering met een groot rendement.

Slimme totaaloplossingen met een grote impact

Telecom- en nutsbedrijven worden geconfronteerd met grote hoeveelheden documenten en een grote instroom aan klantcommunicatie die snel en nauwkeurig moeten worden verwerkt. Arco ontwikkelt slimme tools waarmee je alle klachten, vragen en meldingen efficiƫnt kan opvolgen en alle documentbeheer kan stroomlijnen. Zo verlaag je de werkdruk voor je team en bevorder je een vlotte samenwerking.

Hoe kunnen we helpen?

E-facturatie voor telecom- en nutsbedrijven

Vanaf 2026 wordt e-facturatie de nieuwe digitale realiteit voor veel Belgische bedrijven. Als pionier in e-facturatie staat Arco garant voor een soepele overstap en vlotte activatie. Bovendien zijn we een gecertificeerd Peppol-Access-Point waardoor je direct toegang krijgt tot een breed netwerk van partners.

Automatische post- en e-mailverwerking

Om vragen, meldingen en klachten van klanten efficiƫnt op te vangen, zorgt Arco ervoor dat e-mails en webformulieren automatisch worden gescand, gesorteerd en naar de juiste workflows worden geleid. Bovendien kan je automatische antwoordtemplates instellen, georganiseerd per onderwerp of afdeling. Met een gestroomlijnde communicatie garandeer je voor een consistente klantervaring.

Optimaliseer interne workflows

Arco assisteert bij het vertalen van complexe bedrijfsprocessen naar eenvoudige en geautomatiseerde workflows. Dat vereenvoudigt en versnelt het registreren, classificeren en opvolgen van klantenmeldingen en interne communicatie. Zo ga je van complex naar heerlijk eenvoudig en komt er opeens veel tijd vrij.

Wissel gegevens uit in real-time

Webportalen zijn de ideale oplossing om facturen, loonbrieven en contracten makkelijk te delen met zowel klanten als interne- en externe medewerkers. Op die manier heeft iedereen altijd online toegang tot alle relevante informatie, deadlines en documenten. Dat zorgt voor een gestructureerd documentbeheer en een vlottere samenwerking.

Automatiseer alle facturatie

Alle facturen worden automatisch gescand en verwerkt met minimale handmatige tussenkomst. Dankzij flexibele workflows komt elke factuur bij de juiste dienst of persoon terecht en worden alle gegevens rechtstreeks geĆÆntegreerd in bestaande boekhoudsysteem. Zo verlaag je het risico op menselijke fouten en worden facturen snel goedgekeurd en betaald.

Integratie met je vertrouwde softwarepakket

Dankzij duurzame partnerships met toonaangevende softwarebedrijven kan Arco een naadloze integratie met al je bestaande systemen garanderen zodat je ze moeiteloos kan blijven gebruiken. Arco ontzorgt met een vlotte implementatie, snelle activatie en toegankelijke training voor alle medewerkers.

Digitale oplossingen die het leven eenvoudiger maken.

Met meer dan 30 jaar ervaring begrijpt Arco de unieke uitdagingen van telecom- en nutsbedrijven. Onze oplossingen worden volledig op maat ontwikkeld om aan de behoeften van telecom- en nutsbedrijven te voldoen. Dankzij onze diepgaande kennis en ervaring kunnen we relevante oplossingen aanbieden die elke werkdag vlotter doen verlopen.