Onze partners

AFAS Software zorgt voor 1 totaaloplossing voor de hele organisatie: 1 softwarepakket dat alle administratieve processen automatiseert en inzichtelijk maakt. Zo bespaar je aanzienlijk wat geld, tijd en energie. Zo kan je ruimte creëren voor meer kwaliteit!

Arco scanning, factuurgoedkeuring en archivering begeleiden de ERP-software die verschillende sectoren in België en Nederland ondersteunt

Arco zorgt voor scanning, herkenning, instroom van e-mails en verwerking van e-facturen. De digitaal opgeslagen documenten vormen een legaal archief, onder meer dankzij de digitale handtekening. Cevi / Logins levert oplossingen aan lokale overheden in België. Zo koppelen zij onder andere inkomende post aan CRM-applicaties.

Arco zorgt voor scanning, herkenning, instroom van e-mails en verwerking van e-facturen. De digitaal opgeslagen documenten vormen een legaal archief, onder meer dankzij de digitale handtekening. Cipal Schaubroeck levert oplossingen aan lokale overheden in België.

Corilus levert oplossingen in de zorgsector. Arco zorgt voor scanning, herkenning, instroom van e-mails en verwerking van e-facturen. De digitaal opgeslagen documenten vormen een legaal archief, onder meer dankzij de digitale handtekening. Corilus digitaliseert zowel de goedkeuring van facturen als de boekingen in het boekhoudpakket.

Delaware biedt een breed gamma aan ICT-diensten, onder meer in relatie tot de ERP-omgevingen van SAP en Microsoft Dynamics AX. Arco zorgt voor scanning, herkenning en de instroom van e-mails.

Deloitte biedt diensten aan op het gebied van audit, risicoadvies, boekhouding, belastingen, juridische zaken en financieel advies. Arco en Deloitte ontwikkelden samen een nieuwe oplossing die werkt als aanpasbare add-on voor bestaande invoicing- en taxsystemen zoals fiscale bepalingen en rapportage.

IBGraf specialiseert zich in beheersoftware en boekhouding. Arco zorgt voor scanning, herkenning, instroom van e-mails en verwerking van e-facturen, evenals documentservices en legale opslag.

Integrim is een Canadese leverancier van oplossingen m.b.t. documentautomatisering. Zij maken gebruik van Arco Doma voor scanning, documentverwerking en workflowbeheer.

KPD

KPD levert oplossingen aan bedrijven in de bouwsector. Arco zorgt voor scanning, herkenning, instroom van e-mails en verwerking van e-facturen, gekoppeld aan de modules van KPD, waaronder KPD Projects en KPD Finance.

Organi levert onder andere beheersoftware aan gerechtsdeurwaarders, boekhoudkantoren, retail, industrie en logistieke dienstverleners. Arco zorgt voor scanning, herkenning, instroom van e-mails en verwerking van e-facturen, evenals documentservices, legale opslag en workflows.

Paperbox benut de kracht van artificiële intelligentie om het verwerken van e-mails en documenten te automatiseren, van zowel fysieke als digitale mailboxen.

Ricoh biedt een uitgebreid gamma aan office-producten, ICT-diensten en digitale oplossingen. De lokale politie (Archipol) en lokale besturen gebruiken document management oplossingen op basis van Arco Doma. Verder gebruiken diverse sectoren document management, workflow en legale archivering.

Soluz.io werd eind 2018 officieel opgericht als een joint venture tussen Arco Information en KBC Bank. Soluz.io biedt oplossingen voor zowel de in- als de uitgaande kant van factuur- en documentstromen. Naast optimale en gebruiksvriendelijke ERP- en boekhoudsoftware-connectiviteit, voegt Soluz.io exclusieve financiële, goedkeurings- en betalingsoplossingen toe.

TCG

TCG Process maakt gebruik van ‘Intelligent Process Automation’ om bedrijven te helpen klanten sneller en beter bedienen, sneller en efficiënter te werken en kosten te besparen.

The Value Chain levert end-to-end ERP-oplossingen, proces-efficiëntie en life-cycle-management. Arco zorgt voor scanning, herkenning, instroom van e-mails en de verwerking van e-facturen. Naast digitale goedkeuring van facturen en boekingen in het ERP-pakket SAP, worden verkoopfacturen digitaal afgeleverd bij overheid en bedrijven

Zeticon biedt een complete oplossing voor het aansturen en bewaken van de processen voor het opladen, beheren, preserveren en ontsluiten van digitale assets.

Zorgi is gespecialiseerd in oplossingen voor ziekenhuizen. Arco zorgt voor scanning en herkenning, voor de instroom van e-mails. De facturen worden digitaal goedgekeurd en geboekt in het ERP-pakket SAP, koppelingen met apotheeksoftware zijn hier een onderdeel van.

Partner worden