Oplossingen E-procurement

E-procurement

Transformeer je bedrijf door het volledige inkoopproces te automatiseren. Van het aanvragen van offertes tot het bestellen en ontvangen van de goederen en diensten, alles in Ć©Ć©n handige en overzichtelijke tool.

Waarom kiezen voor E-procurement?

Benieuwd wat e-procurement voor jouw bedrijf kan betekenen?

Zet in op strategische groei met intelligente en automatische workflows.

Neem proactieve beslissingen op basis van real-time inzichten.

Verminder het risico op fouten of dubbele bestellingen.

Versterk je leveranciersrelaties met snelle en transparante communicatie.

Betere naleving van het inkoopbeleid en contractuele voorwaarden.

Verminder administratieve last bij medewerkers.

Ervaar onovertroffen efficiƫntie

Van complex naar heerlijk eenvoudig in ƩƩn overzichtelijk platform. Arco Procurement biedt real-time inzicht in orderstatussen, voorraadniveaus, leveranciersprestaties, budgetten, goedkeuringen en alle financiƫle gegevens. Dankzij de digitalisering van het inkoopbeheer verlaag je de kans op verkeerde gegevensinvoer, dubbele bestellingen of foutieve berekeningen.

Jouw voordelen

Volledig op maat van jouw bedrijf

Het systeem wordt volledig afgestemd op bestaande processen en het inkoopbeleid. Profiteer van een hele reeks handige functies, waaronder integratie met externe bestellingsplatformen, templates en sjablonen voor frequente bestellingen, eenvoudige prijsvergelijking, zoeken naar leveranciers, 3-way-matching van orders en een uitgebreid contract- en leveranciersbeheer.

Snelle en makkelijke activatie

Het Arco team staat van start tot finish voor volledige ontzorging. We garanderen een naadloze integratie met quasi alle bestaande ERP-, CRM- en boekhoudsystemen, zonder de noodzaak aan extra infrastructuur. Het platform is bijzonder gebruiksvriendelijk en met onze toegankelijke training brengen we je team snel up-to-date.

Zorgeloos compliant

Arco E-procurement is een krachtige oplossing die ervoor zorgt dat je moeiteloos voldoet aan alle relevante wetgeving en interne beleidslijnen. Alle activiteiten worden zorgvuldig geregistreerd zodat je meer controle en een transparante audittrail krijgt. Zo minimaliseer je risico’s en bouw je vertrouwen op bij leveranciers en klanten.

Digitalisatie op jouw voorwaarden

Wil je graag nog een stap verder gaan? Je kan onze flexibele producten vergelijken met bouwstenen die je naar wens kan combineren aanpassen om zo jouw gepersonaliseerde digitale visie waar te maken. Bekijk ons volledige aanbod en verken alle mogelijkheden!