Home About Arco

Over Arco

Arco is een innovatief softwarebedrijf met het hart op de juiste plaats. Als Mechels familiebedrijf hechten we veel waarde aan een menselijke aanpak en persoonlijke relaties met onze klanten. Je kan rekenen op een betrokken team met een sterke gedeelde visie.

Samen voor onze klanten

Onze missie is bedrijven volledig ontzorgen tijdens hun digitale transformatie. We zijn ervan overtuigd dat digitalisering mensen de vrijheid geeft om zich te richten op wat er écht toe doet. Met Arco verloopt elke werkdag merkbaar vlotter.

Het verhaal achter Arco

Arco werd in 1993 opgericht door Paul Van Coillie en Martin Hider, die tijdens hun carrière de groeiende behoefte aan een geïntegreerd en gedigitaliseerd documentbeheer bij bedrijven opmerkten. Sinds haar oprichting heeft Arco zich toegewijd aan het bieden van oplossingen die inspelen op de snel veranderende digitale behoeften bij bedrijven. Na enkele jaren werden ook oplossingen ontwikkeld om alle bedrijfscommunicatie, -processen en andere informatiestromen te optimaliseren. Ons doel is om te blijven groeien en evolueren met als steeds onderliggende kerngedachte: “Hoe kunnen we bedrijven en mensen ondersteunen? Hoe kunnen we waardevolle tijd teruggeven aan hardwerkende professionals?”

Ontmoet de Arco familie

Samenwerken met Arco voelt als thuiskomen bij familie. Dat betekent dat je niet alleen professioneel 100% op ons kan rekenen, maar dat we ook graag de tijd nemen om jou als persoon te leren kennen. Heb je onze Skybox bij KV Mechelen al ontdekt? Jouw accountmanager nodigt je met veel plezier uit voor een gezellig avondje voetbal!

Paul Van Coillie
CEO

Deze digitale visionair zag al vroeg in zijn carrière de grote nood aan geïntegreerd documentbeheer. Als gedreven ondernemer richtte hij samen met Martin Hider Arco op om bedrijven te ondersteunen bij hun administratieve uitdagingen. Familie staat centraal in zijn leven en is dan ook een essentieel onderdeel van Arco’s bedrijfscultuur.

Laura Cornette
Marketing & Account manager

Met haar talent voor creatieve oplossingen en innovatie ondersteunt Laura klanten bij hun digitale uitdagingen, terwijl ze ook Arco als merk naar nieuwe hoogten tilt. En sociale, energieke en vlotte collega die gepassioneerd is door digitalisering en die – wanneer ze niet met klei speelt – graag wandelt met honden Lola en Marta.

Tim Geerts
CFO

Als doorwinterd strateeg waakt Tim over Arco’s financiële gezondheid. Met ruim 20 jaar op de teller is zijn job zijn passie geworden en bouwde hij sterke banden met collega’s op. Bij bedrijfsfeestjes gaat hij vaak als laatste naar huis. Deze familieman leest en reist graag, en is toegewijd supporter van KV Mechelen en zijn 3 sportieve kids.

An Heughebaert
Office Octopus

An schakelt moeiteloos tussen administratieve taken, het organiseren van evenementen, vlotte nieuwsbrieven schrijven en websitebeheer. Deadlines haalt ze met een glimlach en ze is een onmisbare drijvende kracht op de werkvloer. Tijdens haar vrije tijd studeert ze kruidengeneeskunde en haalt ze mentale kracht uit yoga.

Harald Van Isveldt
Chief Happiness

Harald gidst zijn team naar topklantenservice en vindt voldoening in het begeleiden van jong talent. Hij staat altijd klaar voor een toffe babbel en verdedigt zijn team vol overgave. In het weekend vind je hem op zijn fiets met de kids, op wandel met zijn golden retriever of geniet hij van een spannende sportwedstrijd.

Ivan Vanhaecht
Product director

Ivan duikt graag in complexe materie en leidt bij Arco de productopvolging en het afstemmen van nieuwe producten op de marktvraag. Hij waardeert de ruimte en vrijheid die hij bij Arco krijgt om dé perfecte oplossing te creëren. Voorts is hij een vroege vogel met een passie voor natuurbescherming.

Dirk Rijmenams
Account Manager

Dirk is verantwoordelijk voor sales in de bouwsector en haalt voldoening uit intensief en flexibel samenwerken met verschillende partners. Zijn ‘professionele geluk’ kan niet op wanneer hij klanten de perfecte oplossing kan aanreiken. Deze digitale duizendpoot geniet ook van sport, bordspelen en quality time met zijn familie.

Diane Ruysschaert
Account manager

Deze spring-in’t-veld neemt met een goede portie joie de vivre en de nodige verantwoordelijkheid de belangen van haar klanten ter harte. Diane haalt voldoening uit de flexibiliteit van haar werk en lost dolgraag problemen op. Een warme aanwezigheid die er altijd 100% voor gaat en nooit een goed feestje of triatlon zal afslaan.

Ryan Van Coillie
Head Of Projects

Op Ryan kunnen we altijd rekenen om projecten tot een goed einde te brengen. Met zijn gezellige persoonlijkheid zorgt hij voor veel sfeer en hij staat altijd klaar om collega’s te helpen. Wanneer hij niet plichtsbewust klanten bijstaat, kookt hij voor zijn gezin of supportert hij enthousiast voor KV Mechelen.

Michel Verschueren
Account manager

Michel leidt onze overheidsprojecten én internationale samenwerkingen met een schat aan ervaring, technische precisie en een sterk probleemoplossend vermogen. Het vinden van creatieve oplossingen voor nieuwe uitdagingen is zijn specialiteit. In zijn vrije tijd geniet hij van tennis, historische citytrips en tijd met zijn familie.