Oplossingen Document management

Document management

Het organiseren, delen en naadloos integreren van documentatie in workflows kan een veeleisende taak zijn. Arco’s Document- en workflow management maakt een complexe taak verrassend eenvoudig. Met Arco Doma krijg je direct inzicht in alle informatiestromen, kan je eenvoudig gegevens delen en documenten vlot integreren in geautomatiseerde workflows. Het resultaat? Een soepele samenwerking, een serieuze productiviteitsboost en de geruststelling dat al je documentatie veilig en foutloos wordt verwerkt.

Document en workflow management

Boost de efficiëntie van je team door het volledige document- en workflowbeheer te optimaliseren. Met deze oplossing kan je documenten makkelijk organiseren, delen of integreren in automatische workflows.

Post- en mailverwerking

Veel bedrijven verliezen nog steeds kostbare tijd met handmatige gegevensinvoer, de verwerking van talloze documenten en het beheren van hun inbox en post. Arco’s Dataherkenning en -verwerking biedt een efficiënt antwoord. Deze technologie scant, herkent, sorteert en verwerkt moeiteloos diverse bestandstypes. De gegevens kan je vervolgens naadloos integreren in automatische workflows. Dat bespaart je niet alleen enorm veel tijd, het verlicht ook de werkdruk voor je team en vermindert administratieve kosten aanzienlijk.

Ontdek je unieke digitaliseringstraject

Wil je graag nog een stap verder gaan? Je kan onze flexibele producten vergelijken met bouwstenen die je naar wens kan combineren aanpassen om zo jouw gepersonaliseerde digitale visie waar te maken. Bekijk ons volledige aanbod en verken alle mogelijkheden!