Nieuws Arco verwelkomt Lucas Van Butsele als nieuwe Sales Director
Nieuws

Arco verwelkomt Lucas Van Butsele als nieuwe Sales Director

Deel dit artikel

Veel ervaring in de sector, voorafgaande kennis van Arco Information en een echte winnaarsmentaliteit: maak kennis met onze nieuwste aanwinst.

Lucas Van Butsele vervoegt Arco na een succesvolle periode bij Priority Software, een partner van ons bedrijf. Daarvoor werkte hij voor verschillende bedrijven die eveneens actief zijn in sectoren voor e-business software. Vorig jaar was Lucas nog genomineerd voor de Leadbox ‘Sales Manager of the Year’-award, een erkenning van de kennis en ervaring die hij met zich meebrengt naar Arco.

“Mijn keuze voor Arco was duidelijk: er is een visie, een strategie en een grote drang om te groeien. Kortom, een omgeving zoals ik ze graag heb,” zegt hij. “Ik win graag. Overal waar ik werkte, werd één ding duidelijk: goede sales wil altijd winnen. Wie niet zucht of boos is bij een verloren deal heeft nood aan vakantie.”

In zijn nieuwe functie zal Lucas instaan voor het aansturen en ondersteunen van het salesteam. Over zijn aanpak zegt hij dit: “Ik ben me erg bewust van het feit dat ik werk met kenniswerkers. Zulke slimme mensen hebben geen baas nodig, maar een coach die meedenkt en faciliteert waar nodig. Samen succesvol zijn: dat is het doel.”

Lucas is de opvolger van Frank Humbeeck; ze hadden voordien al meermaals contact omtrent de samenwerking tussen hun organisaties. Het betekent dat Lucas al een sterke kennis heeft van zowel Arco als de verschillende producten en diensten. “De eerste maanden zal ik me nog wel verder moeten inwerken in de organisatie, maar ik kijk er erg naar uit om te werken binnen dit familiebedrijf met zo’n geweldige sfeer.”

Deel dit artikel