Nieuws Arco en Deloitte slaan de handen in elkaar voor revolutionaire hybride e-invoicing- en taksoplossing
Nieuws

Arco en Deloitte slaan de handen in elkaar voor revolutionaire hybride e-invoicing- en taksoplossing

Deel dit artikel

Met de samenwerking bundelen twee marktleiders hun expertise en brengen ze een oplossing op de markt die grensverleggend werkt.

Met de nakende invoering van de e-invoicingverplichting in België vonden Arco Information en Deloitte Belastingconsulenten elkaar in een nieuw toepassingsgebied. Samen ontwikkelden we een innovatief hybride e-invoicing- en takssysteem. Hiermee wordt het voor klanten veel makkelijker om op internationale schaal te voldoen aan de compliancevereisten voor indirecte belastingen.

Een uniek aanbod op de markt

“Dankzij deze samenwerking loodsen we indirecte belastingen de toekomst in,” zegt Frank Humbeeck, VP Sales and Strategy of Arco Information. “We zijn verheugd om dit gezamenlijke aanbod op de markt te brengen en zo onze klanten te kunnen helpen om een revolutie in te zetten binnen hun indirecte belastingssystemen. Deze samenwerking is een natuurlijke match: het brengt onze collectieve sterktes en expertise samen om zo tot een uniek en ijzersterk aanbod te komen.”

De nieuwe oplossing werkt als aanpasbare add-on voor bestaande e-invoicing- en takssystemen zoals fiscale bepalingen en rapportage. Ze is vandaag al beschikbaar in een live demo-omgeving en zal officieel lanceren in het vierde kwartaal van dit jaar.

Meer compliancy, minder werk

“We zijn trots dat we samen met Arco deze revolutionaire oplossing kunnen lanceren,” zegt Pieter Van Hoecke, Managing Partner Indirect Tax bij Deloitte Belgium. “Hiermee kunnen we de wereld van e-invoicing op zijn kop zetten. Onze klanten zullen kunnen genieten van een grotere ontzorging terwijl hun compliancy inzake taksregelgeving alleen maar toeneemt.”

Concreet bouwde Arco een toepassing die zijn kennis in de captatie, verwerking, verrijking en het delen van invoicinggegevens bundelt met de taksexpertise van Deloitte. Daardoor kunnen bedrijven zowel in België als internationaal makkelijk aan de slag met het in regel brengen van bijvoorbeeld omzetbelastingen. Deze oplossing zet een nieuwe referentie neer op de markt.

Meer weten over onze nieuwe oplossing? We bekijken graag hoe we aan de slag kunnen met uw processen

Deel dit artikel